Cara Save Nombor WhatsApp Cepat Dan Pantas ( 1000 nombor kurang dari 10 minit)

Cara Save Nombor WhatsApp Cepat Dan Pantas ( 1000 nombor kurang dari 10 minit)

Pernah save nombor WhatsApp satu persatu dari phone ke Google Contact?
Jika pernah berapa anda ambil masa untuk save 100 nombor itu?
10 minit , 40 minit?

Mesti lama kan.. Banyak lagi yang perlu kita buat selain save nombor tu.

Nak buat iklan, kira stok, close prospek, bungkus parcel, hantar parcel untuk postage lagi, simpan database pelanggan..banyak lagi

Hidup kita ada 24 jam je sehari..mana satu nak buat ni?

Nak save 100 nombor je dah makan banyak masa ..
Stress
Jika ada staff takpe la ..

Ini kita lah CEO “Chief of Everything”, tu yang jadi bila prospek masuk WhatsApp, tak sempat nak simpan nombor.

Ada jugak yang saya lihat, ada staff pun, perkara ini tak menjadi SOP syarikat.
Walhal, sudah tau yang database itu penting. 

Oleh itu, artikel ini dibuat khas buat anda yang menggunakan WhatsApp sebagai medium komunikasi dengan pelanggan dalam bisnes online.
Saya jumpa kaedah yang mudah dan pantas untuk save nombor prospek.

Lagi-lagi bila anda gunakan WhatsApp For Business . Ia bukan trik atau sebagainya tapi gunakan software utnuk save nombor ini. Software yang dimaksudkan ialah WhatsApp Sender Pro.

WhatsApp Sender Pro ini untuk Siapa?

Pertama sekali saya tujukan software ini pada peniaga online yang gunakan WhatsApp dan terima jumlah whatsApp lebih dari 20 sehari .
Kedua ialah usahawan yang mempunya team sales atau 2 phone sales atau lebih ( lebih berbaloi)
Ketiga ialah orang yang memang tak suka save no WhatsApp satu persatu

Kelebihan WhatsApp Sender Pro

  1.  Memudahkan untuk extract nombor orang yang pernah whatsApp . Software ini akan extract semua no dan di save dalam csv atau excel format. Lepas dapat, mudahlah kita nak upload dalam Google Contact
  2.  Bantu kita untuk extract semua nombor yang ada dalam group WhatsApp. Sama macam diatas bezanya jika kita berada dalam group WhatsApp, tak semua orang kita save nombor telefon mereka bukan? Jadi software ini boleh bantu kita save no
  3.  Broadcast mesej kepada sesiapa yang kita nak. Fungsinya ala-ala broadcast group whatsApp.  Kelemahannya dari segi “speed”.
  4. Lifetime- beli sekali dan boleh gunakan sampai bila-bila. Developer software ini sentiasa upgrade versi sesuai dengan keadaan semasa. Anda akan menerima update dari semasa ke semasa  Paling best, 1 software ini boleh gunakan untuk banyak nombor.
  5. Group support di telegram jika ada apa-apa masalah.

Macam mana cara nak gunakan?

  1. Setelah anda dapatkan di store WhastApp Sender Pro, Install software yang telah diberikan . Setiap pembelian akan menerima sat key license.
  2. Masukkan Key license dan klik “login”

log in whatsapp sender pro

3. Jika anda pertama kali masuk, klik “Add Profile”

Add Profile WhatsApp Sender Pro

4. Berikan nama untuk profile anda ini dan klik “Add New Profile”

Jika anda ada banyak phone, anda boleh masukkan seberapa banyak profile di dalam ini. 1 profile untuk satu no phone

 

berikan nama profile WhatsApp Sender Pro

5.  Selepas itu , klik “Get Started” dan scan QR Code WhatsApp anda.

Kiad WhatsApp Sender Pro

6. Pilih “Extractor” dan klik ” Start Extracting”. Tunggu sebentar, nanti software ini akan extract semua no phone yang belum disave.

7 Setelah keluar semua no phone di “Result”. Klik “Save to CSV”.

extract chat di WhatsApp Sender Pro

 

Selepas dah save, uplaod no phone tadi kedalam Google Contact dan no phone itu auto synchronize dengan phone kita

Siap! Mudah kan?

Kini anda dah tak perlu lagi save nombor satu persatu. 100 no whatsApp sehari pun boleh save nombor dengan cepat.

Moga bermanfaat!

Untuk dapatkan software ini, anda boleh klik gambar dibawah:

whatsApp Sender Pro
Klik sini untuk grab softaware ini pada harga promosi

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

This Post Has One Comment

Leave a Reply

×

Cart